середу, 18 листопада 2009 р.

Літня сторінка

Цього літа моя дитина вперше була в селі :). Відповідно - море вражень і кумедних фото. Звичайно ж, улюблені "іграшки" це коти й собаки. Особливо один пес, який дозволяв малому робити з ним все, що завгодно.
Не хотілось перевантажувати сторінку великою кількістю деору, щоб не відвертати увагу від фото. Тож вона вийшла доволі простою. Сторінку робила по скетчу (постараюсь знайти і викласти).
Листівку робила з новим для мене матеріалом - синій зі сніжинками - він щось середнє між тонким велюмом і цупкою калькою . Звісно ж, мої улюблені стрічки на клеючій основі і не розфарбовані наклейки для розфарбовування всередині.
Листівка мені подобається, щодо сторінки дещо не впевнена. Потрібна критика

5 коментарів:

  1. сторінка цікава :) критикувати не буду, натомість скажу що можна непомітно на мій погляд добавити - під букви вирізати білу підкладку, щоб вони стали виразнішими і трохи більше читабельними. вони до речі об'ємні? тобто з чипборду чи з картону? якщо з картону, то можна спробувати їх припідняти трішечки на об'ємному скотчі. під вирізаний лист картону All Boys можна вирізати такими ж ножицями підкладку, наприклад з блакитного паперу. додати журналінг - напиши що це була перша поїхздка в село :) журналінг можна заховати тегом за фото щоб він збоку висувався, або написати на тих жовтих лініях під написом "Липень".
    п.с. сподіваюся я тебе не образила своїми порадами, сторінка дійсно гарна.

    ВідповістиВидалити
  2. Яна, дякую! Сподобалась ідея з блакитною підложкою - як перероблятиму, обов"язково скористаюсь! Журналінг так і планувався, під написом "липень" (тільки в мене почерк поганий, це припряжу когось із бабусь-педагогів :)). А літери вирізані з того ж таки картону All Boys. Вони об"ємні, просто світло так падає, що цього не видно :((. Вертикально листок не стає, а хоч зверху, хоч збоку - не видно :(.
    Дякую :)

    ВідповістиВидалити
  3. Классс! Так сільські котики й собачки мабуть молились,щоб ми пошвидше поїхали:)Тому нам це все так знайомо.

    ВідповістиВидалити
  4. Плохо понимаю по украински :),но так понимаю,тебе Яна уже сказала про букавки,всё мне нравится,но вот такие пестрые буквы на этом фоне,не смотрятся...если их не получится отклеить,может прям сверху перекрасить.
    Открыточка получилась очень легкой-снежной.

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо, Леночка, учту :). Как решусь переделывать - обязательно исправлю буквы

    ВідповістиВидалити