неділю, 25 жовтня 2009 р.

Блокнот

Робили блокнот на подарунок. Взагалі-то його почали робити ще тиждень тому (знову з допомогою чоловіка, який все вирізав і вставляв бардси). Весь тиждень не мала змоги зайнятись ним - син сів на палець, з якого гіпс зняли і палець спух і розболівся... Та вчора зранку вже потрібно було доробити, тож доробила :)
Матеріали: блокнот на спіралі, картон з неймовірно класного набору, брадси, штамп, маска ТХ, дістрес "вінтажне фото". Ну, з фото все видно - вирізані заготовки затоновані, на титульній сторінці роздруковіні цитати й вислови англійською мовою, всередині на кишенці - російською. В плані декору все доволі просто, а от використовувати готовий блокнот у якості основи я, мабуть, більше не буду :))

4 коментарі:

  1. Вау,как красиво и стильно,прям очень очень понравился!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже класна робота! А як ти картон на титульну сторінку клеїш-там же спіраль, як ти її обходиш так рівненько? Брадси-супер! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую дівчата, мені дуже приємно!
    Юля то не я так рівненько вирізаю :(, а чоловік :). Знімали обкладинку зі спіралі, клеїли картон а потім на зовнішній стороні він квадратики вирізав, а коли вже клеїлась і внутрішня сторона обкладинки, то сверлив дірочки. Сказав, що більше такою "дурнею" не займатиметься, тож буду шукати інші основи для блокнотів :)

    ВідповістиВидалити
  4. Да, нас, смотрю, блокнотных душ, все больше с каждым часом!!! :))) Классный блокнотик, цвета такие теплые, очень красиво!!! ;)

    ВідповістиВидалити