четвер, 17 вересня 2009 р.

Ще одна листівка

Захотілось чогось такого жіночного, в дусі французького Провансу. Вийшла така листівочка - не так, щоб зовсім, але трохи схоже (як на мене). 

Звісно, якістю фото я й тут не задоволена, але краще, ніж було вчора (Яна, дякую :-)). З помітних вад тільки надто сильний блік на висічці (я думаю, зрозуміло, щo вона просто перламутрова, а не аж така блискуча).

Матеріали: основа - папір для пастелі, скрап папір з набору DCWV Mat Stack 3, 15х15см, 180 листів (так мені подобається цей папір - на різні тематики й різних кольорів - можна підібрати на будь-який випадок), золотавий бордюр - висічка, з того ж таки магазину "Зроби Сам(а)", листочки, троянди Prima, атласні трояндочки, половинки перлинок, штамп.

До речі, про штампи. Я думаю, що не тільки я маю таку проблему - відсутність штампів з написами українською, чи хоч російською мовами. Звісно, можна роздруковувати, але ж це все рівно не завжди вихід. Знаю, що дехто з російських мастринь замовляв штампи в поліграфічних майстернях. А у когось з найших є такий досвід? Можливо, хтось замовляв іменні штами, чи ще якось. Хотілося б дізнатись, де й за скільки це можна зробити в нас.

7 коментарів:

  1. я, до речі, вчора прочитавши відгук про цей папір таки відкрила і собі пачку :) спершу думала що там всього 10 дизайнів, а їх там виявляється всі 60!
    п.с. щоб не було такого помітного бліку можна пробувати фотографувати листівку трохи збоку, принаймні я так роблю - часто допомагає :)
    а щодо листівки - то дуже сподобалося як ти приклеїла перлинки на овал :)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за пораду-врахую. І добре, що хоч щось сподобалось :-)

    ВідповістиВидалити
  3. ти так кажеш ніби мені нічого не подобається :) я просто стараюся написати щось більше ніж просто "дуже сподобалося" :)

    ВідповістиВидалити
  4. Я зрозуміла :-), справді. Просто дражнюся (з себе)

    ВідповістиВидалити
  5. Гарна листівочка. Про штампи українською-теж болюча тема-дуже хочеться, я якраз планую взнати скільки то буде коштувати...Prima-поза конкуренцією-навіть просто тримати цю продукцію в руках-одне задоволення. Гарно оброблені кутики :)

    ВідповістиВидалити
  6. дівчата, зараз будете мені дякувати :) (жартую)
    тримайте
    http://myruchki.blogspot.com/2009/09/blog-post_01.html - я так розумію, що Оксана замовляла в Росії, сама вона з України :)

    ВідповістиВидалити
  7. Hrustiashka - дякую, а кутики робила моєю давньою мрією - заокруглювачем кутів! Штука, прямо скажемо геніальна! Користуватись одне задоволення!

    Яна - ДЯКУЮ!!! :-), спишусь з Катею - дізнаюсь, як щодо доставки в Україну. Знатиму щось конкретно - напишу

    ВідповістиВидалити