понеділок, 7 грудня 2009 р.

Конкурс від "Зроби Сам(а)"

Настав час провести новорічний конкурс від Зроби Сам(А). Тема і завдання конкурсу – саморобна новорічна ялинка з паперу.

Основний матеріал – папір, в якості прикрас можна використовувати додаткові матеріали (стрічки, перлинки, стрази, глітер і т.д.). Обов’язкова умова – ялинка повинна бути новорічною або по новорічному прикрашеною.

Конкурс стартує 7-го грудня і триватиме до 20-го грудня включно. Роботи приймаються з 7-го до 17-го включно, голосування з 18-го до 20-го включно. Голосування методом відкритого коментування. Відправка приза – 21-го грудня.

Всі деталі в блозі

3 коментарі:

  1. Алла, привіт! Бачу, ти також хочеш отримати штамп :-)
    А чому ти не залишила комент з посиланням у Яни на блозі?

    "Увага! Перші 10 бажаючих, ... залишайте посилання на запис із анонсом в коментарі до цього запису (ваш коментар з’явиться не відразу, а лише після модерації)."

    ВідповістиВидалити
  2. Ліля, Алла коментар залишила, але система відправила його в спам замість того, щоб відправити на модерацію. відповідно, я його побачила тільки зараз (а це вже майже 16 година), після того як порахувала перших 10 переможців. але оскільки комент був таким першим - я його зарахувала як 11. Алла, сподіваюся, ти не образишся :)

    ВідповістиВидалити
  3. Навпаки - зрадію!!! :) Моя улюблена серія !!!!! ДЯКУЮ!!!

    ВідповістиВидалити