середу, 2 грудня 2009 р.

Вінтаж і гарячий ембосінг - продовжую експерименти

Чорна листівка - зі штампом, купленим у Каті, насправді не така скажено блискуча :). Просто відблискує так несамовито, а насправді папір виглядає стриманіше і благородніше. Сам штамп ставила чорнилом Хемптон Арт (воно срібне, але на чорному виглядає як прозорий перламутр), пудра Дістрес прозора. Замість фену цього разу використала праску (утюг) - результатом цілком задоволена. Особливо вдалимі результати на папері для пастелі, на крейдованому - трохи гірше.
Друга - спроба новорічного вінтажу. До цього мене прямо-таки змусили шалено стильні штампи (з пташкою на тлі нотного стану й янголи біля вікна всередині листівки). В принципі, все й так зрозуміло і доволі просто. Єдине, що я вперше використала так багато різних прикрас одночасно (і глітер, і шнурок, і стрічка, й гудзик, і навіть маленький брадс - для мене не типово :))

5 коментарів:

  1. Дуже цікаві листівки, особливо перша в коричневих тонах. Мрію теж спробувати ембосінг))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Спробуй - це зовсім не складно :). І, до речі, для початку досить однієї пудри - прозорої. А колір буде залежати від штемпельної подушечки

    ВідповістиВидалити
  3. Классные эксперементы получились! А мне больше с машинкой открыточка понравилась!

    ВідповістиВидалити
  4. О, за пояснення з пудрою дякую, я все наміряюся придбати пудру і спробувати, тепер знаю яку взяти-прозору на перший раз. Листівки чудові, особливо друга мені сподобалася!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Викуся - спасибо!
    Юля - спробуй обов"язково - це зовсім не складно! А мені вже цікаво подивитись :)

    ВідповістиВидалити