неділю, 15 листопада 2009 р.

Нові листівки

Давно нічого не писала.
В мене хворів малий - перенервували, і ще довго відходили (та й досі ще не минулось). Все ж таки страшно, коли діти хворіють, а тут ще ця паніка...
Ми з синульою потрохи скрапили, навіть майже доробили 2 сторінки 30х30, але зовсім не було бажання писати. Ось "відійшла", і викладаю деякі.
Тут все вперемішку - біла листівка з камінчиками робилась для маминої подруги (робила й фотографувала поки мамуля збирилась в гості, тож фото таке собі. Вона, насправді, зовсім не крива, як здається :)). Власне, все просто і зрлозуміло - золотава зроблена у стилі вінтажних, яких зараз багато у закордонних майстринь (закортіло спробувати незвичний формат), у червоно-рожевій хотілось зробити акцент на краях, оброблених фігурними ножницями (їх там 4 види :)). Деякі листівки оформлені в середині, а деякі - ні (на фото видно). Пишіть, що сподобалось, а що - ні. Цікава ваша думка

6 коментарів:

  1. Рада що ви вже здорові. А паніка таки набагато більше змушує хвилюватися.
    З листівок найбільше сподобалась остання. А на червоні я б додала сніжинок іншого формату - намалювала би фарбою чи білою ручкою Або просто цяточки різнокаліберні додати - тоді буде виглядати об*ємніше як дійсно падає сніг.
    А серединки ти оформлюєш просто чудово - мені завжди шкода на серединку паперу. Та ще й такого гарного.

    ВідповістиВидалити
  2. Мне первая больше всего понравилась,она такая легкая,хотя наверно в живую ещё интереснее,там веди тиснение и стразики.И четвертая конечно,красивая!

    ВідповістиВидалити
  3. Надзвичайно гарно і лаконічно.Все так мило,думаю від такої листівки,всі будуть в захопленні.
    Рада,що виздоровіли.ми місяць також хворіли,це бло ЖАХІТТТЯ!

    ВідповістиВидалити
  4. Freetany - дякую, дуже приємно! І ти права, щодо тих сніжинок. Якось вони там не дуже. Врахую :)
    Лена - спасибо! Мне самой тоже эти две больше всего нравятся :)
    marianna дякую. І не хворійте!

    ВідповістиВидалити
  5. найбільше сподобались 2 останніх. Остання то таки європейська вийшла :) Можеш написати, що ти там зробила, дивлюсь-дивлюсь і не можу второпати - чи то справжній бант, чи намальований, олень - це штамп? а З Новим Роком як ти написала? штамп?
    В рожевій сподобалось як ти стрічку зав"язала, не вмію так. І ножниць фігурних ти стільки маєш :)

    ВідповістиВидалити
  6. Свєта дякую! Так, ножиць багато, ще б пару рук, яка б рівно різали :(. На останній бант справжній, напівпрозорий з кольоровими й металізованими смугами. Олень на тлі нотного стану то штамп. А напис - скачала спецшрафт, роздрукувала і затонувала :)
    А в рожевій стрічка не зав"язана, а склеєна з троьох частин :).

    ВідповістиВидалити