середу, 16 вересня 2009 р.

Листівки

Мої домашні зробили мені сьогодні свято - понад 3 години займали сина, і я мала змогу "погратися".

Результатом я не так, щоб повністю задоволена, зате процесом насолодилась :-). По матерілам, я думаю, все зрозуміло: загатовки для листівок з тисненням, папір для пастелі, папір для скрапу, квіточки, стрічка і стрічка на клеєвій основі, камінчики - все, як завжди :-).

Єдине новеньке для мене - білого метелика й пташечку робила з використанням "пудри, з бархатним ефектом".  Доволі цікава річ, мені сподобалось, хоч і знадобився декий час, аби приловчитись наносити пудру так, щоб вона потім не осипалась (це трохи інакше, ніж з глітером). 

На жаль, на фото контрасти проступили значно різкіше, ніж є насправді. Особливо це стосується листівки з пташечкою - тонування зовсім не виглядає такими грубими смугами, як здається по фото. Окрім тонування спотворені ще й кольори - листівка ледь-жовтувата, майже біла і пудра біла...  В мене 17 жовтня день народження - буде мені подарунок, новий фотоапарат. Шкода, бо я розраховувала на інше... Коли я побачила сьогодняшні знімки, то аж засмутилась - адже тут я вперше тонувала квіти, і дуже раділа тому, як охайно все вийшла. І от на тобі! Але це справді тільки на фото так

4 коментарі:

  1. я теж переконалася, що без нормального фотоапарата гарні фото ніколи не вийдуть. і до ремчі маючи майже проф фотоапарат все одно редагую фото у фотошопі - висвістюю трохи (освітлення завжди замало), іноді корегую кольорову гаму, обов'язково всі фото обрізаю і зменшую до одного розміру - 600х800 пікселів.
    а листівки кльові :) і з бархатною пудрою я впевнена з часом все буде получатися :)

    ВідповістиВидалити
  2. Та не переживай ти так-мені , особисто, результат дуже сподобався! Молодець! Гарний метелик вийшов і пташка теж ок.:)

    ВідповістиВидалити
  3. Hrustiashka дякую. Дуже пприємно, що сподобалось

    ВідповістиВидалити